Nişancı İlkokulu
Nişancı Mah.Erciş/ VAN

VİZYON

Bizler; Özgür düşünebilen, öğrenmeyi öğrenen, toplumla ve kendisiyle barışık, bilime evrensel ve toplumsal değerlere inanan, değişim ve gelişime açık, güvenilir ve tutarlı davranış sergileyen, çevre bilincine sahip, mükemmeli yakalamaya çalışan, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek için varız. Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Nişancı İlkokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Normal Öğretim

Başlama 08:30 Öğle Arası 11:55-12:35 Bitiş 14:10

Köyümüzün yanından geçen ana yol üzerinden sürekli servisler geçmektedir.

İlçe merkezine 8 km uzaklıktadır.

Erciş-Patnos kara yolu üzerinde ulaşımı oldukça kolaydır.